Ljubljana Pride Praznični maraton

Podrobnosti

  • torek | 12. decembra 2023
  • 17:30 - 23:59
  • Klub Tiffany, Masarykova 24, 1000 Ljubljana

Bliža se že tradicionalni Paradni zaključek leta!

Letos se v enem dnevu dogaja toliko različnih stvari, da smo ga poimenovale_i kar maraton. Z veseljem vas vabimo na poučno, razgibano, slastno in razigrano druženje, ki bo 12. 12. 2023 potekalo v Klubu Tiffany. Kaj vse se bo dogajalo, si preberite spodaj.

Datum: 12. 12. 2023
Lokacija: Klub Tiffany
Dostopnost: prostor je dostopen za osebe, ki uporabljajo voziček
Jezik: slovenščina, del diskusije na občnem zboru bo po potrebi v angleščini
Tema: grdi božični puloverji in bleščice
Prijava: klikni

Program:

17.30 – 19.00 I Občni zbor

Vsak prednovoletni občni zbor vas seznani s preteklim delovanjem Društva Parada ponosa in z načrti za prihajajoče leto. Tokrat pa ga bomo izvedle_i v bolj razgibanem formatu, kjer boste lahko izvedele_i veliko informacij, vendar hkrati le tiste, ki vas res zanimajo. Vabljene_i vse, ki želite izvedeti več o strategiji Društva Parada ponosa, prispevati ideje za Festival Parada ponosa 2024 ter spoznati naše programe in ekipo.

19.30 – 21.00 I Praznična večerja

Da se okrepčamo in ogrejemo pred večernim petjem in miganjem, bomo postregle_i z doma narejenimi veganskimi in vegetarijanskimi prazničnimi dobrotami.

21.00 – 24.00 I Karaoke

Zadnji del dogodka je namenjen temu, da si damo duška, pojemo, plešemo, praznujemo, se družimo in uživamo v eni izmed najbolj popularnih aktivnosti znotraj LGBTIQ+ skupnosti – Karaokah!

Pomembno: Dogodek je zaprtega tipa, za udeležbo je obvezna predhodna prijava. Pri organizaciji nam bo zelo pomagalo, če na prijavnici odkljukate, katerih delov programa se boste udeležile_i.


Financira Evropska Unija.
Sofinancira Fundacija Študentski tolar.


Organizator dogodka: Društvo Parada ponosa v sodelovanju s ŠKUC-Kulturnim centrom Q/Klub Tiffany.


Program Kulturnega centra Q poleg lastnega vložka podpirajo Urad za mladino in Oddelek za socialno varstvo Mestne občine Ljubljana, Urad Republike Slovenije za mladino in JAK.


ŠKUC – Kulturni center Q obvešča:

Klub Tiffany predstavlja varen prostor, ki ga sooblikujemo vsi_e, namenjen GLBTQ skupnosti, kjer je prepovedano vsakršno verbalno ali fizično nasilje. Prav tako se ne tolerira homofobije, bifobije, transfobije, seksizma, nacionalizma, rasizma in drugih oblik zatiranj.

Vse obiskovalke_ce prosimo, da to upoštevajo in hkrati opozorijo ekipo na pojav nasilja. To lahko storite osebno ali nam pišete na kulturnicenterq@gmail.com in FB stran Klub Tiffany.


Naše dejavnosti lahko podprete z donacijami na različne načine.

Za vašo podporo se iskreno zahvaljujemo.

 

Naroči se na e-novice

Sporoči nam svoj email in obveščali te bomo o prihodnjih dogodkih.

Politika varstva osebnih podatkov